Odlična predstava za jesenski del prvenstva

Lipovci v jesenskem delu delujejo zelo suvereno. V prvem delu prvenstva praktično ne poznajo poraza in to v vseh selekcijah.

Članska ekipa je prejšnji vikend premagala ekipo iz M.Toplic z 8:4 in nato še ta vikend po napetem dvoboju ekipo iz Predanovec z rezultatom 2:1. Kar samo potrjuje, da je odločitev o pomladitvi ekipe bila na mestu in da se v Lipovcih še vedno, kljub težavam, dela dobro z mladimi. Le ti znajo to znanje hitro prenesti na člansko selekcijo.

Prav tako isto velja za naše članice, ki so prejšnji vikend premagale ekipo iz Predanovec z rezultatom 3:1. V tem vikendu so odigrale 2:2 proti ekipi iz M.Toplic, katere so na žalost izenačile v zadnji minuti.

V selekciji U18 naši nimajo dostojnega nasprotnika. Skorajda vse tekme so se namreč končale z rezultatom z dvomestno številko. V tej selekciji najbolj izstopa po številu zadetkov M.Stanko, ki ima na svojem računu že dvajset zadetkov.

Praktično identična slika je pri selekciji U14. Ampak tam je nekako še logično in pričakovano, kajti igralci iz Predanovec so začetniki, medtem ko so v naši ekipi igralci, ki že kar nekaj let vihtijo hokejsko palico.

Tako Lipovci v vseh selekcijah, po prvem delu prvenstva, zasedajo vrh lestvice, kljub temu, da so ta vikend na sporedu še zadnje tekme jesenskega dela.

Nekaj fotografij iz prejšnjega vikenda si lahko ogledate na naši podstrani galerija


10.10.2023

Začetek sezone 23/24

Letošnje državno prvenstvo se je začelo tako, kot se končalo lansko. Prvo tekmo bi naši člani morali odigrati proti ekipi iz M.Toplic. Zgodila pa se je enako kot na zadnji tekme prejšnje sezone. Igralcev iz M.Toplic ni bilo na spregled in tako se je tekma registrirala z rezultatom 3:0 v korist naše ekipe. Tako spet ekipa, katera ima v zadnih petih sezonah mogoče dve zmagi, lahko odločilno vpliva na razplet državnega prvaka. Spomnimo, da so lani državni prvaki postali igralci iz Predanovec na podlagi boljše gol razlike.

Na drugi tekmi sezone je naša pomlajena ekipa prekrižala palice z ekipo iz Predanovec. Naši so začeli odlično in povedli za gol, a je nato nasprotnik izid izenačil ter nato še povedel. Ampak naši se niso predali in se borili do konca. Končni rezultat 2:2 je bil realen glede na prikazano na igrišču. Bolj pa so takšnega rezultata lahko veseli v Lipovcih, saj so v ekipi igrali nekateri igralci, ki so letos sploh prvič nastopili za člansko selekcijo. In nalogo so opravili z odliko. Celotno tekmo niso popuščali in se borili so za vsako žogico. Bravo fantje!

V ekipi članic so prejšnji vikend naša dekleta premagale ekipo iz Predanovec z rezultatom 3:1. Ta vikend so bile boljše od državnih prvakinj iz prejšnje sezone, ekipe iz M.Toplic z rezultatom 2:1. A spomnimo, da so naša dekleta tudi v lansko sezono krenila odločno, a jim je nato zmanjkalo proti koncu. Upajmo, da so se iz tega nekaj naučile in tako vejo, da se je sezona praktično šele začela in bo treba dobro igri prikazati skozi celotno sezono.

Gladko in brez kakšnih večjih naporov pa so prvih 6 točk vknjižili v selekciji U18 in U14. V selekciji U18 so v prvi tekmi Lipovci premagali Predanovce s 15:2 in M.Toplice z rezultatom 8:0. V selekciji U14, v kateri igrata ekipi samo iz Lipovcec in Predanovec, pa so dvakrat zmagali naši. Enkrat z 11:0 in drugič z 15:0.

Lestvice, rezultate, strelce in razpored naslednjih tekem si lahko ogledate na podstrani tekmovanja.


20.09.2023

Hokejska noč 2023

Vljudno vas vabimo na tradicionalni turnir HOKEJSKA NOČ 2023, ki bo v soboto 26.8.2022 in nedeljo 27.8.2022.

Pričetek turnirja bo v soboto ob 12.uri. V nedeljo 27.8 se bo turnir pričel ob 9.uri, podelitev medalj in pokalov bo ob 16.uri.

Razpored vseh tekem:


Rezultati oz. končni vrstni red:

U15
HK Subotica : HK Lipovci 4 : 3
HK Lipovci : HK Subotica 1 : 4
1.HK Subotica
2.HK Lipovci

U18
HK Subotica : HK Lipovci 3 : 2
HK Subotica : HK MToplice 8 : 0
HK Lipovci : HK MToplice 11 : 0
HK Lipovci : HK Subotica 2 : 2
HK MToplice : HK Subotica 0 : 4
HK MToplice : HK Lipovci 0 : 9
1.HK Subotica
2.HK Lipovci
3.HK M.Toplice

Veterani
1.HC Old Boys
2.HK M.Toplice
3.HK Lipovci
4.HK Marathon
5.HK T.Predanovci


22.08.2023

Končana je era 20.zaporednih naslovov

Leto 2023 bo zapisano, ko so Lipovci po 20.zaporednih letih izgubili naslov državnih prvakov v hokeju na travi. Skupno jim tako ostaja 28.naslovov državnih prvakov.

Vseeno pa so HK Lipovci zapisani kot ekipa z najdaljšim nizom državnih prvakov v Sloveniji. 20 zaporednih državnih prvakov govori samo zase in sicer, da je bila v Lipovcih izredna generacijo športnikov katera je večina svojega življenja preživela na hokejskih igriščih.

Novi državni prvaki za to sezono so tako postali igralci iz Predanovec, kateri so naslov osvojili na račun boljše gol razlike. Na roko jim je šlo namreč boljša igra proti ekipi iz M.Toplic, kjer so jim v zadnjih dveh tekmah nasuli kar 32 zadetkov. Medtem, ko so naši fantje na predzadnji tekmi proti M.Toplicam zmagali le 2:0, v zadnji tekmi pa ekipa M.Toplic sploh ni dopustila našim, da bi se lahko borili za kaj več - kajti enostavno se ekipa ni pojavili na igrišču ter tako v veliki meri vplivala na razplet letošnjega prvenstva.

A se v ekipi Lipovcih zavedajo, da njihova igra letos v domačem prvenstvu ni bila na želenem nivoju in lahko le športno čestitajo igralcem Predanovec, kateri so letos bili pač boljši.

Tako bodo priložnost za nov naslov naši fantje morali iskati v naslednji sezoni, kjer pa bomo deležni korenite pomladitve članske ekipe - kar se je nakako pričakovalo že nekaj zadnjih let.

V ženski konkurenci oz. članicah je naslov odšel v M.Toplice. Če so naše članice v jesenskem delu začele silovito in so premagovale vse nasprotnice se na žalost to ni preneslo v spomladanski del. Na zadnjih dveh tekmah so sicer eno tekmo zmagale z rezultatom 1:0 proti ekipi M.Toplic, ter drugo remizirale proti tej isti ekipi z rezultatom 2:2. Tako jim je največ točk odnesel dvakratni poraz proti ekipi iz Predanovec. A v zagovor jim gre, da ekipa ni bila kompletna saj so jih pestile poškodbe. Ampak ne glede na vse - za prvo sezono je drugo mesto odličen uspeh.

Tako se v selekciji U17 lahko edini pohvalijo z osvojitvijo državnega prvaka in to brez izgubljene točke. Sedaj morajo ti fantje ter dekleta, naslednjo sezono, vso to znanje prenesti in ga nadgraditi še v članski selekciji. Vemo, da bo za to potreben čas in veliko prelitega znoja, ampak tako pač je v vsakem športu ko pride do menjave generacij. Potrebna je le velika želja in požrtvovalnost do ekipe - kluba in rezultati bodo kmalu vidni.

Najboljši strelci v tej sezoni so bili pri članih Nejc Potokar (Triglav Predanovci) z 15.zadetki, pri članicah Škrilec Danaja z 12.zadetki (HK M.Toplice) ter pri U17 član našega kluba Marcel Stanko (HK Lipovci) z 27.zadetki.


07.06.2023

HK Lipovci obstali v C1

Naši člani so se v četrtek, 25.5., podali na pot proti hrvaški Zelini, kjer so jih čakale tekme Evropskega prvenstva skupine C1. Na prvenstvu se jim je tokrat pridružil tudi igralec M.Abubaker, za katerega smo se celo leto trudili, da bi prišel k nam že pred prvenstvom, ampak na žalost postopki za pridobitev vize potekajo zelo počasi.

V prvem tekmovalnem dnevu so naši fantje prvo tekmo odigrali proti ekipi iz Gibraltarja. Začetna nepazljivost jih je stala boljšega rezultata. Igralci iz Gibraltarja so že v prvih 15. minutah zabili 4 gole. Nato so nekako naši le vzpostavili ravnovesje, ampak kljub temi so bili preveč neučinkoviti v napadu, da bi lahko prišlo do preobrata. Tako se do konca tekme rezultat več ni spremenil.

V drugem dnevu jim je nasproti stala ekipa iz Portugalske. S povsem enakovredno igro so bili dostojen nasprotnik, a kaj ko v napadu igra ni stekla. Igralci iz Portugalske so zadeli praktično skoraj vse strele, katere so sprožili proti vratom Lipovec. Končni razultat je bil 6:1 za Portugalce. Edini zadetek na strani Lipovec je zadel M.Stanko.

Igra je bila iz tekme v tekmo boljša, manjkala je le še boljša realizacija v napadu in pa predvsem boljše posredovanje pri izvedbi kratkih kotov nasprotnikov, iz katerih so naši fantje dobivali enostavno prepoceni zadetke.

Tako so že v naslednji tekmi proti ekipi iz Italije odigrali precej bolje v napadu in polčas zaključili z aktivnim rezultatom 1:1. A kot že v prejšnjih tekmah, je Lipovce pokopalo slabo branjenje kratkih kotov. Italijani so namreč iz te prvine dali 3 zadetke. Končni rezultat je bil tako 4:2. Oba zadetka je dosegel U.Stanko.

S tremi porazi jim drugega kot tekma za obstanek ni preostalo. Kaj drugega kot to niti nihče ni pričakoval. Skupina B, v kateri so se znašli Lipovci, je bila namreč precej močnejša od skupine A, kjer so nastopali Poljaki, Hrvati, Litovci in Madžari.

V skupini A so Poljaki zanesljivo osvojili prvo mesto, drugo hrvaška Zelina, tretjo Litovci in četrto Madžari. O tem, da je bila skupina B boljša, priča tudi dejstvo, da so praktično vse tekme, ko so se skupine križale, dobile ekipe iz naše B skupine. Le Poljaki so bili boljši od Gibraltarja.

Tako je našim za borbo za obstanek nasproti stala tretje uvrščena ekipa iz skupine A - Litva.

Ob lepem vremenu in bližini prizorišča, so našim fantom skorajda vsak dan bili na razpolago tudi domači navijači, ki pa so se, posebej še zadnji dan, zbrali v lepem številu. Tako so naši fantje dobili še dodatno pomoč iz tribun.

Tudi tokrat so bili kratki koti nasprotnika najtrši oreh naše ekipe. Vendar so se tokrat razigrali tudi napadalci ter zadeli prepotrebne zadetke. Tekma je bila izenačena do skorajda zadnjih minut. V zadnjih 10 minutah je najprej zadel za vodstvo z 4:3 F.Maučec iz kazenskega strela, nato pa še 5 minut kasneje B.Stanko in tako postavil končni rezultat 5:3. Za ekipo Lipovec so zadeli A.Maučec, B.Berden, F.Maučec in 2x B.Stanko.

Z zmago so Lipovci osvojili končno 5.mesto ter tako obstali v isti jakostni skupini, kar je bil tudi cilj pred začetkom prvenstva. V močnejšo jakostno skupino so napredovali Poljaki in Portugalci, medtem pa se Litovci in Madžari selijo eno skupino nižje.

S tem sezona še ni končana, čeprav smo bili vajeni, da po končanem evropskem prvenstvu sledi počitek do jesenskega dela. Prihajajoči vikend nas čakajo še zaostale tekme domačega prvenstva proti ekipi iz M.Toplic, kjer se v vseh kategorij še vedno bije boj za državne prvake.

V naši galeriji si lahko ogledate nekaj fotografij iz zadnje tekme, za katere že vrsto let skrbi M.Štiblar.

Prav tako pa si lahko na strani www.eurohockeytv.org ogledate posnetke vseh tekem.


30.05.2023

Tekme EP

Člani HK Lipovci se bodo tokrat, še preden se je končano državno prvenstvo, ta teden odpravili na EP v hrvaško Zelino skupine C1. Prav tako odhajajo na EP, skupine C2, tudi igralci iz Predanovec in sicer v Turčijo.

Medtem ko so igralci Predanovec končali z vsemi tekmami državnega prvenstva in trenutno zasedajo prvo mesto na lestvici, naše fante po evropskem prvenstvu čakata še dve tekmi domačega prvenstva z ekipo z M.Toplic.

Vse rezultate tekem evropskega prvenstva lahko spremljate na strani EHF-a.
Skupina C1 - Lipovci in skupina C2 - Predanovci


22.05.2023

Vreme krojilo razplet

Tokrat vikend ni minil po željah našega kluba. V soboto bi naši fantje lahko naredili velik korak k osvojitvi državnega prvaka, vendar so jim načrte prekrižali igralci iz Predanovec. Na precej razmočenem in blatnem igrišču so izgubili z rezultatom 4:1.

Lipovci se namreč že celo sezono ukvarjajo s težavo golmanov ter slabo realizacijo v napadu. Če so v prejšnjih sezonah imeli v vratih dva odlična vratarja je tokrat med vratnice po sili razmer moral stopiti B.Pavlinjek.

Prav tako pa vse bolj izstopata starost ekipe. Igra več ni tako hitra ter tako posledično tudi napadi niso več tako nevarni za nasprotnikova vrata. Predanovci so tako še drugič v tej sezoni zadali poraz naši ekipi in so sedaj na prvem mestu razpredelnice, vendar z eno odigrano tekmo več.

Naslednji dan bi moral biti prav tako v znamenju hokeja. Naši člani, članice in tudi selekcija U17 bi morali odigrati tekme proti ekipi iz M.Toplic vendar jim je tokrat ponagajalo vreme.

Zaradi slabe napovedi za nedeljo, so bile tekme, že v soboto zvečer prestavljene iz igrišča Predanovec na igrišče v Lipovce. Ampak tudi to ni pomagalo - že v dopoldanskih urah je bilo tudi igrišče v Lipovcih preveč razmočeno, da bi lahko tekme bile odigrane. Zato so se na tekmovalni komisiji odločili, da bodo tekme prestavljene na naslednji prost termin.


16.05.2023

Nadaljevanje državnega prvenstva

Člani HK Lipovci so prvo tekmo spomladanskega dela odigrali šele ta vikend. Čeprav igra še ni na željenem nivoju so naši fantje vknjižili zmago proti ekipi iz Predanovec. Tekma je bila napeta od začetka do konca in samo želimo si lahko še več takšnih tekem. Če so v prvem polčasu prevladovali naši fantje, so v drugem bili bolj dominantni igralci iz Predanovec, Lipovčarji pa so čakali predvsem na priložnosti iz protinapadov. Kar se jim je na koncu tudi obrestovalo. Končni rezultat je bil 3:1 za Lipovce. Zmaga je bila še kako pomembna, saj se z ekipo iz Predanovec borijo za naslov državnega prvaka. Trenutno so naši fanje z eno tekmo manj in boljšo gol diferenco na prvem mestu, a do konca jih čakajo še tri tekme. Najprej se bodo že to soboto, 13.5., še enkrat spopadli z ekipo iz Predanovec. Z še eno zmago lahko skorajda pripeljejo nov naslov državnih prvakov v Lipovce. V nedeljo, 14.5., jih čaka še ena tekma in sicer bo takrat nasprotnik iz M.Toplic.

Nato sledi vikend premora, v četrtek, 25.5., pa odhajajo naši člani na EP skupine C1 v Zelino, kjer je čaka sila zahtevno gostovanje. Znašli so se v zelo zahtevni skupini, kjer jih v prvem dnevu čaka dvoboj z ekipo iz Gibraltarja, nato v petek tekma s Portugalci in v soboto z Italijani. Vse te ekipe naši zelo dobro poznajo, zato tudi vejo, da bo vsaka dobljena točka velik uspeh. V nedeljo so nato tekme za obstanek ali za napredovanje.

Glede na to, da je to evropsko prvenstvo le streljaj oddaljeno od nas, si lahko že sedaj vsi ljubitelji hokeja rezervirate ta termin in pridete navijat za naše fante, ki bodo podporo iz tribun še kako potrebovali.

Prav tako je prvenstvo napeto tudi pri naših članicah. Če so naše igralke v jesenskem delu igrale zelo suvereno, so sedaj v spomladanskem delu izgubile obe tekmi proti ekipi iz Predanovec. Naprej 7:3 ter nato še ta vikend z 4:2.

Pri selekciji U17 je naša ekipa proti ekipi iz Triglava vknjižila dve zmagi ter tako odločno stopa naprej do osvojitve državnega naslova.

Nekaj utrinkov iz članske tekme si lahko ogledate v naši galeriji.


08.05.2023

23. MEMORIAL IVO ZLATAR

Člani HK Lipovci so se letos spet udeležili pripravljalnega turnirja Ivo Zlatar v Zagrebu. Naši člani, zdaj že tradicionalno, konec meseca marca obiskujejo omenjeni turnir za pripravo na nadaljevanje državnega prvenstva.

Sicer tudi letos žal ni šlo, da bi se turnirja udeležili v popolni postavi - ampak tako pač je. Je pa razveseljivo, da se v ekipi v prvi postavi vse bolj uveljavljajo mladi igralci, kateri so za nadaljni razvoj kluba še kako pomembni.

Kot je že nakako v navadi, Lipovci ta turnir izkoriščajo za pripravo in nekatere taktične spremembe v sami igri, zato tudi sam razultat ni toliko v ospredju.Tako se na tem turnirju vedno uvrščajo okrog 5.mesta. In tako je bilo tudi letos.
Najprej so prvo tekmo odigrali proti ekipi iz Concordije in jo kljub dobro predstavi in večjem številu priložnosti izgubili z rezultatom 1:4. Nato so klonili še proti ekipi Zeline z rezultatom 0:5.
Ampak glede na razmere, od preveč razmočenega igrišča za normalno igro do prekinitev ene izmed tekem zaradi prevelike količine vode na igrišču, je to pač največ, kar so naši fantje lahko naredili.

Naslednji dan jih je čakal identičen razpored kot dan prej - le da je tokrat vreme bilo precej primernejše za igranje hokeja. Ta dan so jim prvi nasproti stali igralci iz domačega prvenstva, Triglava iz Predanovec, ter nato še ekipa iz Madžarske Soroksari. Obe tekmi so naši fantje prepričljivo dobili in sicer 2:1 proti Triglavu in 5:3 proti ekipi Soroksari. Osvojili so končno 5.mesto.

Končni vrstni red:
1. AHTC
2. HAHK Mladost
3. HK Zelina
4. HK Concordia 1906
5. HK Lipovci
6. Soroksari
7. HK Triglav


27.03.2023

Znani državni prvaki v dvoranskem hokeju

V nedeljo, 29. 1. 2023, so bile odigrane še zadnje finalne tekme za državnega prvaka.

Čeprav je bilo tokrat, po videnem v prejšnjih vikendih, vse odprto in se nekako ni že vnaprej vedelo, kdo bi lahko bil prvak, se je na koncu vse postavilo postavilo v vrsto, kot smo nekako tudi pričakovali pred samim prvenstvom.

V prvi tekmi finalnega dne se druga ekipa iz Predanovec ni prav namučila z svojimi kolegi iz prve ekipi in jih na koncu premagala z razultatom 10:1. V drugi tekmi so naši fantje proti ekipi Moravskih Toplic od prve minute naprej bili boljši in nasprotniku s konstantno igro skozi celotno tekmo zabili 8 golov. Končni rezultat je bil 8:2. To je pomenilo, da so se v finalu srečali z drugo ekipo iz Predanovec, katera jim je že lani odvzela naslov državnih prvakov v dvoranskem hokeju.

Glede na prikazano se jim tudi tokrat ni obetalo nič dobrega. Igralci iz Predanovec so z domiselno in hitro igro bili boljši v vseh prvinah. Če so naši člani še držali priključek do polčasa, so jim v drugem polčasu vse bolj pojenjale moči. Kar je nekako tudi logično, saj so nosilci igre še vedno igralci, ki nastopajo že v veteranski kategoriji, medtem ko mlajši šele prihajajo v najboljša hokejska leta. Seveda se tega v nasprotnem moštvu, kar dobro zavedajo, zraven tega pa so še dobro tehnično podkovani. Končni rezultat je bil 7:2 za igralce iz Predanovec, kateri odhajajo naslednji vikend, od 10. do 12. februarja, na evropsko prvenstvo na Portugalsko.

Na evropsko prvenstvo gredo tudi članice HK M.Toplice in sicer od 17. do 19. februarja na Poljsko. Tam bodo morale pokazati dosti več od videnega v državnem prvenstvu. V finalu so sicer premagale ekipo iz Predanovec z rezultatom 3:2, vendar ekipa iz Predanovec, ni bila popolna. Je pa tudi res, da so igralke iz M.Toplice še zelo mlade in šele nabirajo izkušnje.

Članom in članicam omenjenih ekip, želimo na evropskih prvenstvih vse najboljše ter da se domov vrnejo s čim višje doseženim mestom.

V mlajših selekcijah moramo omeniti zelo dobro igro naših igralcev. Če so glede na prejšnje vikende bile tekme nekako bolj izenačene, tega v finalu ni bilo slutiti. Igralci iz Lipovec so v obeh selekcijah, tako U14 kot U17, bili boljši nasprotnik skozi celotno tekmo. Pri selekciji U14 so Lipovci slavili z rezultatom 4:0, pri selekciji U17 pa 5:0, oboji proti ekipi iz M.Toplic.

Prav tako, sta iz obeh teh kategorij postala najboljša strelca: pri U14 Irenej Bojnec in pri U17 Marcel Stanko. Pri članicah je to postala Danijela Pavalec Gumilar in pri članih Nejc Potokar, oba iz Predanovec.

Ob vsem tem pa je razveseljivo, da se je v dvorano vrnilo spet lepo število gledalcev in da se na nekoliko drugačen način privablja tudi najmlajše. ZHNTS sedaj že drugo leto preko A.Grah-a prireja razne igre in druge aktivnosti, ki spodbujajo najmlajše, da bi se v čim večjem številu začeli zanimati za ta šport. Upajmo, da nam bo vsem skupaj to tudi uspelo.

Končni vrstni red:
U14
1. Lipovci
2. Moravske Toplice

U17
1. Lipovci
2. Moravske Toplice
3. Triglav Predanovci

Članice
1. Moravske Toplice
2. Triglav Predanovci
3. Lipovci

Člani
1. Triglav Predanovci 2
2. Lipovci
3. Moravske Toplice
4. Triglav Predanovci 1


06.02.2023

Konec rednega dela

Hokejiste na travi, ki se v zimskem delu sezone preselijo v dvorane, čaka v nedeljo še sklepno dejanja državnega prvenstva v dvoranskem hokeju. Katera ekipo bo postala državni prvak za letošnjo sezono bomo izvedeli v nedeljo 29.1.2023 začenši bo 10. uri. Kjer se bosta v kategoriji članov, najprej pomerili prva in četrta uvrščena ekipa rednega dela, ter nato ob 11. uri še druga in tretja uvrščena ekipa.

Glede na to, da so naši fantje zasedli drugo mesto po rednem delu pomeni, da se bodo pomerili ob 11. uri z ekipo M.Toplic, v prvi tekmi pa bodo palice prekrižali hokejisti iz prve in druge ekipe Predanovec. Poraženci teh tekem se bodo nato borili za 3.mesto ob 15.uri, zmogovalca pa bosta igrala za naslov državnega prvaka ob 17.uri.

Ob 12.uri se bodo za prvo mesto potegovali naši najmlajši v selekciji U14, ob 14.uri pa bo sledilo finale v selekciji U17. Kjer bomo z zagotovostjo videli napet dvoboj med Lipovci in M.Toplicami.

Medtem se naši ženski ekipi ni uspelo uvrstiti v finale. Čeprav smo po prvem turnirju imeli velika pričakovanja od naših punc, so le te pregorele v preveliki želji po čim boljšem rezultatu. Pri tem so svojo izkušenost znale izkoristiti igralke iz Predanovec in M.Toplic. Ampak, glede na to, da je to za naša dekleta prvo državno dvoransko prvenstvo in glede na videno, lahko v naslednjih letih resno računamo, da bodo v kratkem tudi one igrale v velikem finalu.

Ker je letos prvenstvo zelo izenačeno, imajo tako skorajda vse ekipe možnost za osvojitev državnega prvaka. Zato vabimo vse naše navijače, da pridejo v zeleno dvorano v Puconcih, ter nas podprejo na vseh tekmah in tako tudi z njihovo pomočjo prinesemo domov čim več pokalov najvišjega leska.


24.01.2023

2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007
To Top Remember